Piltti Maitojuoma /Piltti Mjölkdryck

 

Piltti

Flash Reports

"Piltti Maitojuoma on hyvää :)"

Nuorempi tyttömme on ihan hulluna Piltin maitojuomaan. Joisi pelkästään sitä, tavallinen maito ei meinaa maistua. Mahdottoman käteviä ovat varsinkin automatkoilla, kun pystyy huoletta pitämään mukana.

2 years 7 months ago

"salamaraportti"

Pilttimaito on hyvä eväs kasämökille, jossa kylmäsäilytystilat on rajalliset. Suosittelin myös ystäväperheelle jossa 2 ja 4 vuotiaat lapset.

2 years 9 months ago

nam! hyvää on! suosittelen.

2 years 9 months ago

Ekat maistelut

2 years 9 months ago

"Piltti-maitojuoma raportti"

Blogipostaukseni on myöhässä ja olen hieman pihalla vielä näiden raporttihommien kanssa, tämä on ensimmäinen kampajani.

2 years 9 months ago

"Kerrottu tuotteesta ystäville"

Kerrottu pilttituotteesta lapsiperheille jotka ystäviäni. Kiinnostuivat tuotteesta koska oli kätevä mm. matkoilla ja retkillä säilyvyytensä ansiosta. Tuote ei ollut tuttu, mutta kiinnostus heräsi.

2 years 9 months ago

"Opettelen itse "

Oma poikani opetteli juomaan pillillä nimenomaan maitojuoman avulla. Nyt maidon juominen reissussa on helppoa, niin pojan kuin äidinkin mielestä. :) Myös sairaana ollessa, kun mikään muu ei tahtonut maistua, niin pillimaito pelasti tilanteen.

2 years 9 months ago

"Pilttijuomaa leikkikavereillekin :D"

Makea pilttijuoma teki kauppansa pienille leikkikavereille!

2 years 9 months ago

"Erilainen aamumaito..."

Uuden näköinen aamumaito herätti ihmetystä.

2 years 9 months ago

"Synttäreillä"

Kummilasten synttäreillä otin esille Piltti-maitojuomapurkin. Tarjosin maistiaiset ja kerroin buzzauskampanjasta ja juomasta.

2 years 9 months ago

"loppuraportointia"

Buzzaukset on taas suoritettu. Buzzailua vähän haittasi se että ollaan sairasteltu tässä kovasti mutta kyllä se siitä. Alkuun meillä poika ja toinen tytöistä tykkäsi juomasta mutta nyt eivät enään halua edes maistaa. Syytä en sitten tiedä.. Mutta oli kiva taas buzzailla ja tutustua uuteen tuotteeseen..kiitos!:)

2 years 9 months ago

"buzzailua.."

oltiin viikonloppuna Kristiinankaupungissa mökillä ja mökkinaapuriin tuli perhe lapsineen kylään ja tuotteesta tuli puhetta ja sattumalta mulla oli laukussa maistijaisia mukana. Heidän kohta 3-vuotias tyttö, Enni tykkäsi kyllä kovasti joi kokonaan juoman. Aikovat ostaa kaupasta lisää.

2 years 9 months ago

"1 vee täynnä ja Pilttijuoma sallittu!"

Synttärisankarin uudet makuelämykset :)

2 years 9 months ago

"Piltti on hyvää"

Meillä on piltti maitojuoma maistunut tosi hyvin - ja kaveritkin on kehunut!

2 years 9 months ago

"Vierailu ystävien luona"

Vierailimme ystäväperheen luona ja lahjaksi 2 vuotiaalle piltti maitojuomaa!

2 years 9 months ago

"Pilttijuomaa retkelle mukaan!"

Oltiin retkeilemässä parin kaverin perheen kanssa ja lapsia oli mukana yhteensä 7. Ikähaarukka 1-6v. Otin mukaan lapsille pilttimaitojuomat. Pienimmille maistui oikein hyvin mutta 5- ja 6-vuotiaat ei oikein tykänneet, maistui kuulemma oudolta. Tosi hyvät otettaviksi mukaan retkelle, automatkalle yms! Äiti tykkää!

2 years 9 months ago

"piltti"

2-vuotiaamme maistoi piltti-maitojuomaa,ja risti sen "tyttöjen maidoksi" (perheessä vauva juo "vauvanmaitoa").Tykkää,mutta ei huoneenlämpöisenä,ainoastaan kylmänä.

2 years 9 months ago

"pittijuoma :)"

2 years 9 months ago

"piltti juoma maistuu :)"

ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa..

2 years 9 months ago

"Kolmas kerta toden sanoo..?"

Kuvan lähetys ei puhelimella onnistunut, mutta kokeillaan vielä kerran...

2 years 9 months ago

"maitooooo"

toivottavasti saitte perille meidän kuvan poitsustamme 1v juomassa maitoo ja syömässä mustaa =) kovin on naapurin kaveritkin (saman ikäiset) tykänneet =)

2 years 9 months ago

"Yhteenvetoa"

Testihenkilöinä oli 1v3kk (tyttö), 1v9kk (poika) ja 1v3kk (poika) olevat lapset. Yhteenvetona maitoa annetaan 2-5 kertaan päivässä lapsille. Eriäviä mielipiteitä taas tuli jälleenostamisesta, poikien 1v9kk ja 1v3kk äidit olivat sitä mieltä, että ostavat tulevaisuudessakin tuotetta, mutta 1v3kk tytön äiti hyvin epätodennäköisesti ostaa jatkossa. Ainoastaan poika 1v3kk piti tuotteesta (+ 1v9kk äiti), toiset eivät suostuneet juomaan, eivätkä pitäneet mausta. Maitojuoma sopii tarjottavaksi välipalana, ruoan kanssa sekä liikkuessa kodin ulkopuolella.

2 years 9 months ago

"Viimmenen tölkki"

Tänään juotiin viimeinen tölkki Piltti Maitojuomaa kauppareissulla

2 years 9 months ago

"Aktiivisena Piltti Maitojuoman voimin! "

Maitojuomaa ja mustaamakkaraa, parasta! Sanoo Samuel 1vee =)

2 years 9 months ago

"kavereiden kesken"

Muutamia kavereita kylässä ja pitihän sitä Piltti maitojuomaa tarjota ;) Ihan kaikille se ei maistunut, mutta osan mielestä oli oikein hyvää janojuomaa :)

2 years 9 months ago

"Piltti maitojuoma"

Tänään maisteltiin maitojuomaa 9 ja 6 vuotiaiden serkkutyttöjen kanssa. 9 vuotias ei pitänyt lainkaan mausta,oli aivan liian makean makuinen hänelle.Pillikin oli hänen mielestä liian erikoinen. 6 vuotiaan sanoin,oli hyvää mutta ei niin kovin hyvää.Ei kuulemma toista kertaa halua tätä maistaa. Molemmat maistelivat kylmää tuotetta.

2 years 9 months ago

"Vesirokkotreffit"

Kolme tuttavaäitiäni tuli pienimpien lapsiensa kanssa vesirokkotreffeille, hakemaan meiltä vesirokkoa lapsilleen. Loistava tapa tutustua sekä Piltti Maitojuomaan että tartuttaa vesirokkoa - Maitojuoma kiertämään ja jokainen sai ottaa pillistä huikan vuorollaan. Maito maistui ja rokkokin varmasti tarttui!

2 years 9 months ago

"Piltti maitojuoma"

Eilen buzzattiin kaverin ja hänen 4 vuotiaan tytön kanssa. Äitinsä mielestä maistui paremmalta kuin tavallinen maito. Plussaa tuli siitä,että säilyy huoneenlämmössä ja pillistä. Kätevä ottaa retkelle kesälläkin. Hyvin maistui 4 vuotiaalle :)

2 years 9 months ago

"Perhekerhon leikkipuistoreissu"

Läsnä oli 9 äitiä lapsineen. Vietimme eväsretkeä leikkipuistossa paikallisen perhekerhon kanssa ja otin mukaan Piltti Maitojuomaa. Lapset saivat maistaa maitoa ja äidit saivat infoa tuotteesta. Lapset olisivat juoneet enemmänkin maitoa, kuin mitä oli tarjolla.

2 years 9 months ago

"Korten med koder att dela ut saknade vi denna gång."

De efterfrågades.

2 years 9 months ago

"Ensi kertaa pillillä juominen onnistui,kun oli jääkaappikylmää piltti -maitojuom"

2 years 9 months ago

"Helppo matkalla"

Olipas helppo juoma matkalla! Maittava ja käy hyvin välipalasta :)

2 years 9 months ago

"Buzzasin Piltin maitojuomaa leikkikentällä"

Buzzailin maitojuomia kymmenelle äidille lapsineen. Annoin kaikille juomat ja olin kutsunut Facebookissa porukan kokoon. Leikkien ohessa lapset maistoivat juomia ja kaikki tykkäsivät. Annospakkaus on kätevä pitää laukussa mukana ja terveellinen, ravitseva välipala pillimehujen sijaan. Yksi äideistä sanoi, että Piltti maitojuoma olisi voinut olla pienemmässä pakkauksessa. Lisäksi pillien paketit irtoilivat herkästi. Niistä miinusta.

2 years 9 months ago

"Valokuvakilpailu"

Miko sai ensin Maitojuoman äitin kädestä, ja sitten omasta pikku kätösestä.... Ja loppujen lopuksi sitä vain tuli pillin suusta enemmän mitä suuhun sopi ;)

2 years 9 months ago

"Piltti maitojuoma"

Ostin tuotetta kaupasta ja tarjoilin 1-vuotiaalle pojalleni. Hän piti juomasta, mutta pilli kummastutti suuresti. Outo pilli vei paljon huomiota juomiselta. Koitin kädellä pilliä ja suuosa tuntui terävältä. Ehkä erikoispilli on hieman liian terävä, muuten mainio tuote jota voi pitää matkassa mukana ja tarjoilla ruoka- ja välipalajuomana.

2 years 9 months ago

"retkeilyä maitojuoman kanssa.."

eläinpuistossa ollessamme menimme laavulle paistaan makkaraa ja siellä oli muitakin samassa puuhassa. ohimennen kehuin maitojuomaa ja saimmekin siitä keskustelun aikaiseksi. osa olikin tullut tutuiksi sen kanssa,mutta osalle oli tuntematon. oli pari purkkia mukana ja moni sanoikin,että aina reissussa/retkellä mukana pillimehu kun ei tarvii olla kylmässä,mutta nyt voi korvata sen tällä maidolla.. positiivista palautetta tuli!

2 years 9 months ago

"Viimeisiä viedään"

Viimeiset purkit maitojuomaa menivät tänään naapurin lapsosille. Vanhempi( Marius 5v.) lapsista on luonteeltaan melko epäileväinen ja jo kuullessaan sanan maitojuoma hän sanoi "yök". Annoinkin hänelle jälkiruuaksi pienen pussin keksejä, laitoin maitopurkin pöydän reunalle ja sanoin, että saa ottaa jos tulee jano. Kohtahan se purkki olikin siitä kadonnut. Myöhemmin palautui tyhjä purkki takaisin pöydälle. Kommentitkin sain kalasteltua ja ne kuului näin: -Hyvää oli. -Joisin toistekin jos tarjotaan. Nuorempi lapsosista (Ira-Sofia 3v.) otti purkin vastaan paljon ennakkoluulottomammin ja hänen kommenttinsa tuli riemukkaiden pomppujen kera seuraavasti: "hyvää, hyvää, hyvää, hyvää!!!" Siihen ei liene mitään lisättävää. Kuvia heidän vanhempansa ei halunneet jakoon. Tämä olikin mukava buzzaus ja onnistuikin paremmin kuin edelliset.

2 years 9 months ago

"Buzzausta puistossa"

Leikkipuistossa oli 8 lapsiperhettä ja siellä kerroin piltti maitojuomasta.

2 years 9 months ago

"Kaverille kylään"

1v, 2v ja 4v lasten kotiin veimme kyläänmennessä Piltti maitojuomia maisteltaviksi. Hyvin tuntuivat uppoavan. Meidän omat lapset (1v, 5v ja 8v) olivat ainoita, jotka eivät maitojuomasta välittäneet.

2 years 9 months ago

"Lapsiperheiden kokoontumisajot"

Meillä oli leikkitreffit viiden lapsiperheen kesken. Vein piirakoiden lisäksi lapsille Piltti maitojuomaa 8 pikkulapselle. Ennen kuin kahvit oli kaadettu, olivat kaksi lapsista ehtineet juoda omatoimisesti jo 5 pillimaitoa! Muutkin äidit kiinnostuivat näin herkullisesta juomasta ja lupasivat ostaa omille lapsilleen kaupasta samaa maistettavaksi. :)

2 years 9 months ago