Tassimo T55

 

Kraft

Flash Reports

"Anledning till saknad slutrapport"

Vi har varit tvungen att skicka tillbaka våran Tassimomasskin då den blåste sönder alla espressokapslar.

2 years 5 months ago

"Arbetsplatsbuzzning"

Har haft fullt upp med jobb och barn efter Mammaledighet , så här kommer sena blixtrapporter. Börja testa den hemma med familjen och vi älska den mkt god choklad tyckte barnen. Vi har en annan sort sen tidigare men tassimo mkt bättre topp poäng :) sen har jag haft fullt upp med jobb, men det smidiga med en kapselmaskin är att man kan ta den med till sina vänner. Så jag tog med den till mitt arbete där vi alla 9 har provar olika kaffe smaker. och det var mkt uppskattat pga ibland kan det bli att man får dricka kaffe som bryggdes 2-3 h och nu var det bara att ta sin favorit kapsel och brygga på 2 min. Så nu har vi inventerat en tassimo på arbetet, kanon :)

3 years 3 weeks ago

"Bjöd släkten på kaffe"

Fick besök från Norrland och min stora släkt som jag bjöd på en herrans massa kaffe. De uppskattade det mycket och tyckte att maskinen var väldigt smidig. Åldrarna jag buzzade för var väldigt varierade, från barn i 4 årsåldern till vuxna över 65. Den varma chokladen uppskattades varmt av de små medan de vuxna fick testa olika smaker. Cappuccinon uppskattades mest!

3 years 3 weeks ago

"Tassimo 55"

Sammanfattning av kampanjen, har tyckt att den är väldigt bra, lätt att ta med sig till stugan och i husbilen, enkelt att ha vänner på besök då dom själva kan välja vad dom vill dricka så måste inte alla dricka samma dryck. Tidsbesparande för mig som värdinna också då gästerna kan servera sig själva medan jag gör klart efterrätten. Helt super bra att det både går att göra kaffe, te och choklad i samma maskin då inte alla mina vänner dricker kaffe! Ger smakerna betyget 8 av 10, smakar mycket bättre än perkulator kaffet som jag dricker i vanliga fall. Jag har inte prövat nån kapsel maskin tidigare så kan inte jämföra mot någon annan!

3 years 3 weeks ago

"Tassimo T55"

Har testat och även bjudit andra på de goda dryckerna. Har kommit fram till att det finns lika många olika kaffesorter som det finns smaker. Min absoluta favorit är Latte Machiatto Less suger. Vi kommer att ta med oss den när vi åker iväg med husvagnen.

3 years 3 weeks ago

"Kaffe & jordgubbar"

Till sommarens jordgubbar väljer jag helst Latte Macchiato, min favorit! Mamma valde samma fast mindre söt, hennes favorit!

3 years 3 weeks ago

"Min Tassimo, min kärlek."

3 years 3 weeks ago

"Godaste koppen"

3 years 3 weeks ago

"Facebook buzz"

3 years 3 weeks ago

"Pluggfika"

3 years 3 weeks ago

"Bloggning"

3 years 3 weeks ago

"Födelsedagsfika"

Igår bjöd jag några personer på födelsedagsfika. Det serverades både Gevalia orginal och Latte. Omdömet på Gevalia orginal var att den var god, men möjligtvis lite klen. Jag informerade då att den går att välja att göra starkare vid bryggningen. En av gästerna dricker vanligtvis möjlk i sitt kaffe, men tyckte inte att det behövdes med detta kaffe. Latten fick också bra omdömen.

3 years 3 weeks ago

"Njuter"

Jag njuter nästan var dag av god Capuccino eller en Latte Macchiato. Jag bjuder vännerna på gott kaffe och dem är supernöjda dem med. Har fått handla massa nya kapslar då dem slut alldeles för fort :-) Kan inte vara mer nöjd med produkten än så här tror jag.

3 years 3 weeks ago

"Även dottern gillar maskinen :-)"

När svärföräldrarna kommer på blixtvisit får dottern hjälpa till med kaffet. Både hon och svärföräldrarna gillar maskinen och kaffet. Dock får den lilla bara smaka lite grann, men uppskattat är det. Och kul!

3 years 3 weeks ago

"Sambon"

Är inte så jätteförtjust i kaffe, men latten är god. Dessutom har han nu fått smak för Chai latten, den dricks flitigt och vi har köpt fler förpackningar.

3 years 3 weeks ago

"Trevlig fikastund"

Min kompis Anna kom förbi och självklart bjöd jag på en valfri tassimoprodukt, latten är en uppenbar favorit bland alla mina vänner. Mycket god var betyget.

3 years 3 weeks ago

"Prisfråga"

Mina svärföräldrar älskar både latten och cappuchinon från Tassimo. De tycker dock att det blir dyrt i längden om man dricker mycket kaffe hemma, annars hade de köpt en egen direkt. Vanliga kaffen är förstås billigare men de tycker inte att den är lika god som latten. Men man kan förstås lyxa till det med latten bara ibland och köra vanliga kaffet på vardagarna.

3 years 3 weeks ago

"Chai latte"

Jag har visst inte berättat om chai latten? Den har varit storfavorit bland våra Tassimo-testpersoner! Även personligen har jag fallit för den, nästan så kaffet fått stå tillbaka. Varm choklad är ju min sweet- tooth svaghet, så det blir att beställa milka-varianten till sena semesterkvällar på altanen, mmm... hoppas den är riktigt god :)

3 years 3 weeks ago

"Arbetskompisarna på fredagsfika"

Det ultimata testet- är kaffet lika gott som kaffet på jobbet? Det var frågan när vi hade en riktig kaffeprovarkväll med arbetskompisarna. På jobbet ha vi en cafebar kaffemaskin. Tassimos kaffe, espresso och cappucino fick högsta betyg, medan flera tyckte att skummet till chokladen smakade för lite. Chai latten rockar fortfarande som storfavorit, alla älskar den!!

3 years 3 weeks ago

"blixtrapport"

Bjöd 5 goda vänner på mat ikväll och avslutade med kaffe. de tre första fick sitt kaffe men sen började maskinen krångla och det sprutade ut blött kaffepulver. Gjorde rent och bryggde ny kopp, kaffe med sump.........har nu gjort rent 3 gånger och fortfarande får jag kaffesump i muggen och det verkar som det sitter nånstans där jag inte kommer åt.... Detta är nästan mitt sämsta köp nånsin. Har också använt min kupong på tassimo nätshop. Ganska snabb leverans större utbud än i min affär, men varför är det dyrare att handla nätshopen än i en vanlig affär? Och varför är kapslarna betydligt dyrare per förpackning än vad som står i informationsfoldern som följde med apparaten? Känner mig faktiskt lurad.

3 years 3 weeks ago

riktigt mysigt att med vänner sitta och njuta av de olika sorters kaffe /te / choklad. Diskutera smaka njuta och alla hittar sina personliga favoriter.

3 years 4 weeks ago

"oväntat besök"

Fick besök av Ebba som fick testa tassimo med chokladdryck vilket var mycket uppskattat!

3 years 4 weeks ago

"Kul att bjuda"

Det är så roligt att kunna bjuda på så många olika drycker fr samma maskin! Vi är jättenöjda med Tassimon och det är även våra gäster :-D

3 years 4 weeks ago

"Bjudning"

Mycket uppskattad av mina 3 sambos, vi har njutit av gott kaffe flera morgnar nu.

3 years 4 weeks ago

"Oväntat besök"

Fick oväntat besök ;) De blev alla glada.....

3 years 4 weeks ago

"Kaffe med syster"

Latte med syster. En hel del att välja på!

3 years 4 weeks ago

"Facebook"

Scrrendump

3 years 4 weeks ago

"Massor av kaffepauser med många vänner"

Har senaste dagarna hunnit med flera kaffepauser med vänner. Det har varit barnvagnskompis mammorna, svärföräldrarna, svägerska och föräldrar som kommit förbi i omgångar för att provsmaka olika sorters kaffe framförallt men även the och choklad.

3 years 4 weeks ago

"Snabbt, ge mig kaffe!"

Jag har tyvärr varit tvungen att på jobbets vägnar snabbt och enkelt ta ett plan för att vara borta i Qatar under tre veckor. Tråkigt att det har gått ut över min tänkta kampanj, men så är det ibland. Dock är det bara till att lära sig att köpa läget. Nog så viktigt. Nu har jag precis kommit hem och fått testat några koppar (han bara packa upp maskinen innan jag skulle iväg) med mina vänner. Alla är rörande överens om att det är smidigt som bara den att sätta igång maskinen och att aldrig behöva bry sig om "hur mycket vatten var det nu som skulle till denna sorten problemet". Kaffet smakar överlag mycket gott. Speciellt då espresson och Machiaton. Största besvikelsen var dock det "vanliga" kaffet från Gevalia. Kanske är det vattnets pH söderut i Sverige som påverkar, eller så är vi helt enkelt för inkörda på Zoegas här. För detta var för oss en ganska stor besvikelse. Från klara femmor i betyg på de tidigare nämnda varianterna var mellanrosten nere på en tvåa eller etta. Som kaffegalen svensk ville vi alla se fler sorter och ett ordentligt uppsving på den "vanliga" koppen kaffe. För sker det så åker den gamla bryggaren ut till förmån för denna vassa skapelse från Bosch!!

3 years 4 weeks ago

"Snyggt och prydligt"

3 years 4 weeks ago

"Bjud!"

Varje gång jag har gäster så visar jag stolt upp min tassimo och bjuder på dryck. Hittills har ingen varit missnöjd så vitt jag har förstått

3 years 4 weeks ago

"snabbfika i bilen"

Jag hade en väninna på besök. Vi tog med oss varsin espresso i bilen in till stan. Trevligt och snabbt! Gav positivt intryck!

3 years 4 weeks ago

"Så enkelt!"

Min dotter Saga visar stolt upp en kopp choklad som hon fixat själv!

3 years 4 weeks ago

"Första beställningen"

Nu har jag skickat in min första beställning och ser fram emot allt gott jag beställt! Fanns mycket mer att välja på online än i butik, nu valde jag två sorters choklad , mer Chai Latte, två sorters te samt Latte Caramel ;) Och så fick jag 200:- rabatt så det blev inte så dyrt alls denna gången. Enkel och bra hemsida!

3 years 4 weeks ago

"Tassimo T55"

Underbart gott kaffe, te och choklad! Hela familjen njuter av något extra gott när vi samlas kring bordet för frukost eller vid kalas. Känns otroligt lyxigt att få bjuda på något extra gott vi kalas och högtider eller bara för en extra härlig fika med vänner =) Gillar allt med maskinen, lätt att sköta och hålla ren inte 1000 olika saker att hålla reda på, den är perfekt! TACK!

3 years 4 weeks ago

"Perfekt!"

Hde vännerna på besök igår, såklart valde vi Tassimo kaffe! Jag har satt upp alla smaker på väggen i ställen som medföljde, vilket gör atta alla lätt kan se vad som erbjuds. De som valde med mjölk i tycker att det var en liten konstig smak på den. Annars vbar alla nöjda!

3 years 4 weeks ago

"sommar"

nu i sommar tider när man inte vill eller har riktigt tid att hinna allt är det väldigt smidigt med tassimon går fort och smidigt... trevlig sommar..

3 years 4 weeks ago

"Kalasgott kaffe"

Gästerna blir glada när kaffet blir klart snabbt och de själva får välja smak :)

3 years 4 weeks ago

"Sååå nöjd <3 "

Ja vad ska man säga.. Är super nöjd med min nya maskin och den går varm här hemma! Vi har även varit inne på hemsidan och köpt en massa gott kaffe! Tack!

3 years 4 weeks ago

"Blogginlägg"

Buzzning till bloggläsare

3 years 4 weeks ago