NIVEA Pure & Sensitive Deo

 

Beiersdorf

Flash Reports

""En bra jobbdeo""

Tre kollegor har fått en varsin deoderant från min Nivea kampanj. När vi idag pratade om deoderanten efter att ha använt den några veckor kom kollegorna fram till att deon är bra att ha på jobbet och man inte vill lukta starkt men att det inte räcker om man ska ut på krogen, träna eller liknande. En bra deo om man ska ta det lugnt men den klarar inte mycket.

3 years 2 months ago

"Min syster"

Har använt deoderanten under några veckors tid och tycker den luktar för lite och hon måste bättra på flera gånger per dag för att hålla sig fräsch.

3 years 2 months ago

"Studentskiva med Nivea deoderant"

I torsdags var jag på studentskiva och både jag och min kompis använde deoderanten från Nivea, efter en halvtimme på dansgolvet luktade jag inte längre fräsch och kände mig äcklig även om jag tog på mer deoderant. Inte nöjd. Senare på kvällen hade min kompis fått svettringar på sin t-shirt, även om hon knappt dansat någonting.

3 years 2 months ago

"Föräldragruppen - 23 april"

Hade två prover kvar som jag nu den 23:e april gav bort till två personer i min föräldragrupp.

3 years 3 months ago

"Påskdagen"

Delade ut 3 prover till min makes yngre systrar vid påskfirande. Dom två yngsta är 17 år och tyckte det var mycket lyxigt med prover. Pratade snabbt om mina erfarenheter av produkten och hoppas att dom kommer fylla i buzztrack lapparna jag gav med.

3 years 3 months ago

"Påskafton med familjen"

Vid påskafton tog jag med mig två provdeodoranter som jag gav till min syster och min mor. Min mor har inget luktsinne och uppskattar alltid när man hjälper henne på traven med sånt. Hon kommer säkerligen fortsätta att använda denna, då jag har garanterat henne att man inte luktar svett alls om man använder produkten.

3 years 3 months ago

"Buzzning av Nivea deo på arbetsplats"

Nu när buzzningen är färdig har jag hört efter vad mina kollegor tyckt om Nivea deo. De flesta tyckte att det var bra att den var luktfri med tanke på att vi jobbar med spädbarn. Då får vi inte använda parfymerade produkter. Ingen upplevde negativ upplevelse av deon. 1 kollega tyckte varken bra eller dåligt om deon. Kommentarerna var bl a skön, tycker inte att man luktar svett, man känner sig fräsch under hela dagen, ett minus med deon var att den var kladdig. Tog långt tid innan den torkade. Håller var den utlovad, verkligen luktfri. Kläder liktar inte.

3 years 3 months ago

"Buzzat till familjen"

Har varit upp till Kiruna, där delade jag ut deodoranter till familj och släktingar, mycket uppskattat!

3 years 3 months ago

"Ingen höjdare"

Måste säga att det inte har varit någon jättepopulär buzzning. Trodde folk mer än gärna ville ha en gratis deo att testa men intresset har varit väldigt svalt.

3 years 3 months ago

"babymassage"

jag går på babymassage med min yngsta son, och efteråt har vi lite fika. då passade jag på att prata om Nivea piren and sensitive. Alla mammor tyckte det var en bra idé och ville gärna prova!

3 years 3 months ago

"bus buzzning"

en buzzning behöver inte vara så seriös bara budskapet kommer fram. kanske luktade Linda lite unket? ;-)

3 years 3 months ago

"buzzning hemma"

jag har haft buzzning både på jobbet (fotoförbud) och hemma. alla har varit väldigt nöjda även om någon tyckte den luktade sjukhus.

3 years 3 months ago

"Massa Buzz och bus"

Har varit på resande fot och plockade med mig de deodoranter ja inte delat ut här hemma till familj och vänner (mycket uppskattade). Deodoranterna delade jag ut till vänner jag hälsade på och vi pratade om problem med svettningar och dåligt fungerande deodoranter. En av mina vänner sa att hon redan provat denna produkten och att den inte fungerat för henne men jag bad henne ge det några dagar och när vi pratade om det några dagar senare var hon positivt överraskad av resultatet!

3 years 3 months ago

"Buzzning efter föreläsning"

Samlade några väninnor efter fredagens föreläsning och berättade om Buzzador och Nivea-deodoranten och delade ut de sista proverna och svarskoderna. En av dem var lite tveksam eftersom hennes erfarenhet av Niveas deodoranter var att de aldrig ville torka, och två andra stämde in. Förklarade att jag också hade haft det problemet men att jag provat denna deo och att den är annorlunda. De flesta var dock mer nyfikna på Buzzador än på själva deon.

3 years 3 months ago

"Alla vännerna"

Hade vännerna hemma på en mysmiddag och passade såklart på att dela ut lite prover och snacka deoderant. Extra kul då en av dem själv är aktiv inom buzzador och hade lite extra bra åsikter. Alla var glada att få en deoderant och lovade att återkomma med vad de tyckte till er.

3 years 3 months ago

"Extremsportaren"

En nära vän fick ett prov, han är aktiv inom alla typer av vattensport och även proffsåkare inom snowboard. Han tyckte deon fungerade bra då han har mycket parfymer han tycker om men inte vill blanda in andra dofter i dessa. En parfymfri deo passade honom perfekt!

3 years 3 months ago

"jobbet"

För 1v sedan börja jag jobba igen efter mammaledigheten och då passa jag att buzza för några kollegor. alla var positiva och skulle börja använde den direkt och prova den på gymet. en sak de på peka var att det inte gilla att den var i glasflaska.

3 years 3 months ago

"30års kalas"

När min sambo fyllde 30år den 25/3 passa jag på att buzza till några av våra släktingar. Första kommentaren "parfymfri" många av de var vana att ha parfym på sin deo...en tyckte det lätt jättebra. jag berätta att jag hade tänkt samma men ändra mig ganska så snabbt, för den funkar.

3 years 3 months ago

"Buzzar när jag får besök"

Får man besök då är det den perfekta möjligheten att buzza. Det gjorde jag. Två kompisar hälsade på mig och jag buzzade Nivea med dem. En av mina kompisar tyckte att hon skulle aldrig byta varumärket på deodorant, men hon lovade att hon ska prova den Nivea jag gav till henne. Nuförtiden använder hon Dove.

3 years 3 months ago

"Buzzar på restaurangen"

Träffade 4 kompisar och åt lunch med dem i helgen på stan. De älskar att som har att göra med mode och skönhetsprodukter, och de blev jätte glada att jag buzzade Nivea Pure & Sensitive med dem. De bloggar dessutom och de lovade att de skulle prata om deras erfarenhet med produkten.

3 years 3 months ago

"Buzzar också utomlands"

Jag passade på att jag skickade ett paket till två släktningar som bor utomlands och skickade två stycken deodoranter, för att de kan prova nyheten. I det landet finns det också Nivea, men det verkar som att produkten inte har lanserats än.

3 years 3 months ago

"Provat nya deodoranten"

Har både lämnat några exemplar till vänner och familj, samt provat produkten själv. Är tyvärr lite besviken gällande flera aspekter. Dels tycker jag inte produkten håller vad den lovar; effektiviteten är inte lika bra som betydligt billigare deodoranter jag provat. Är inte så van vid doftlösa deodoranter vilket för min del kändes som ett minus. Tycker på nåt sätt produkten känns mer "verksam" när den har en doft, men å andra sidan känns det bättre mot huden med en mild doftlös variant. En annan nackdel är svårigheten att rolla de första gångerna. Det tycks inte komma ut något från deodoranten. Så med jämna mellanrum tvingas man skaka på produkten, vilket jag inte tycker man ska behöva göra. Designen och själva utseendet kändes snyggt, fräscht och modern - men på det stora hela finns nog enligt mig tyvärr lite för många nackdelar för att jag skulle köpa produkten i vanliga fall.

3 years 3 months ago

"Buzzning för vänner och familj"

Jag hade en middag hemma och passade då på att buzza Nivea Pure and sensitive för familj och vänner. Det var både killar och tjejer som ville testa produkten och jag hade inte tillräckligt med prover för att alla skulle kunna göra det. Många hade inte tidigare hört talas om buzzador och blev intresserade.

3 years 3 months ago

"Nivea Deo Pure"

Nivea Deo Pure & sensitive är en kanondeo. Den håller dålig doft borta länge och det blir inga fläckar på kläderna.

3 years 3 months ago

"nja"

Måste säga att jag flitigt använt deon i prövningssyfte, men har fortfarande lite svårt med det luktfria. Den är bra, inget snacka om det... En vän jag buzzade berättade att hon tog nivea pure and sensitvie först, och sedan en liten cirkel runt med en "go" annan deo - som dessvärre inte funkade utan gjorde att hon luktade svett. Det blev en "komo" av det hela så att säga. Bra luktfri deo + dålig med väldoftande deo...

3 years 3 months ago

"change of mind"

Jaha - syrran som ratat att fylla i har ändrat sig - hon och två av hennes vänner fick mina sista nivea deo att prova. Tror dom blev lite sugna på att gå med själva oxå efter jag förklarat hur det funkar. Kul!

3 years 3 months ago

"malenal63"

Jag har buzzat min pappas sambo.Hon tyckte att den var bra.

3 years 3 months ago

"malenal63"

Buzzat min dotter.Hon tycker att den är bra men saknar doft.

3 years 3 months ago

"malenal63"

Jag har buzzat en av mina bästa vänner.Hon tyckte den är bra därför hon tål ej lukt.

3 years 3 months ago

"nivea"

Tycker om den än så länge

3 years 3 months ago

"Beach 2012"

Allt man behöver på stranden.

3 years 3 months ago

"Oj då"

Tiden går fort när man har roligt och jag har inte hunnit med att ropportera mina sista buzzningar - så här kommer de! Buzzade för kollegorna på jobbet (förskola) och så klart ville alla testa så där gick de sista proverna åt, de som jag hunnit få muntlig feedback ifrån är mestadels nöjda ngon tyckte torktiden var lite lång men alla var överrens om att det var bra att den var doftlös så deon inte konkurrerar med andra dofter.

3 years 3 months ago

"Kompisar"

Buzzar för några kompisar i skolan. En av tjejerna, Louise vill också börja så jag skickar en inbjudan genom Buzzador. 120320

3 years 3 months ago

"Buzzning 5 pers"

Buzzat fem tjejer

3 years 3 months ago

"Buzzning 1 pers"

Buzzat min mamma

3 years 3 months ago

"Sofia i behov av deo"

Sofia luktade inte så gott när jag buzzade deodoranten till henne. Nu luktar hon bättre :-)

3 years 3 months ago

"Visste du det här om antipersperanter?"

Pure & Sensitive. Ett trevligt namn på en trevlig produkt, nämligen Niveas antipersperant! Som buzzador fick jag ett helt gäng roll-ons hemskickade. Nu har jag och tio av mina vänner testat dem en tid, och sammanfattningsvis kan jag berätta att alla är väldigt nöjda. Många antipersperanter innehåller aluminiumsalt, alkohol, konserveringsmedel (parabener) och parfym. Jag gillar inte tanken på att använda varken aluminium, alkohol och parabener direkt mot huden, och ännu mindre där man har körtlar som lätt kan ta upp ämnena i kroppen. Det är den här produktens största förtjänst anser jag, att den är helt fri från sådant!

3 years 3 months ago

"In i det sista"

Idag har jag buzzat en sista gång hoppas dem hinner logga in idag.

3 years 3 months ago

"Prövning av Nivea Pure and Sensitive under tuffa förhållanden"

Under vår vistelse på Jamaica, fick Nivea Pure and Sensitive visa prov på sin styrka. Tryggt torra under armarna, trots att tropisk hetta fick det att rinna på ryggen!

3 years 3 months ago

"En härlig överraskning!"

GLAD PÅSK!

3 years 3 months ago