Oral-B TriZone 500 FI

 

Oral-B

Flash Reports

"Oralilla sujuu."

Harjaa aikani itse testattuani, vein se äidilleni testattavaksi. Hän yhdessä miehensä kanssa testasivat Oralia viikon ajan. Talon isäntä tykästyi harjaan ensitestauksella, joten kuvakisaan osallistutaan miesrintaman kuvalla. Mielipiteet heiltä: - Kierroksia riittävästi, harjaa hyvin puhtaaksi. - "Nytkähdykset" 30s. välein ihmetyttivät aluksi, mutta asia selvisi, kun ohjekirjaa käytiin hieman läpi. - Kahden minuutin "ajastuksella" hampaat puhdistuu yllättävän hyvin. - Sopivan kokoinen ja painoinen, helppo käyttää. - Miinuksena; turhan arvokkaat lisäharjat, 3kpl 21,95€.

2 years 7 months ago

"Behändit att buzza på resa"

Var på resa med några kolleger och diskuterade de nya TZ500 och TZ5000 modellerna under flygresan. Kollegarna blev intreserade av min buzzning. Väl framme lyckades vi hitta TZ borsthuvuden i den lokala butiken och kollegerna fick prova bägge aparaterna. Kollegerna var glatt överraskade att bägge aparaterna batteri fungerade så länge. Alla lyckadess prova tandborsten utan att behöva ladda om. Alla tyckte att TZ5000 passade ypperligt i hande medan TZ500 gave ett angingen billigt intryck. Det som monga undrade över med bägge var at hur de kom sig att de så lätt rann saliv från borsthuvudet till där man höll handen, något som inte normalt händer med en vanlig tandborste. Alla var ense om att de gav ett lite ofrächt intryck. Då det är en elpryl var inte helle alla ense om man kunde göra annat än torka av andtaget eller om man kunde torka den mend nåt vått.

2 years 7 months ago

"Blogattu"

Kerroin nyt ihan rehellisesti. Kamala harja.

2 years 7 months ago

"Puhtaat hampit!"

Tehtiin kaverin kanssa pidennetty viikonloppureissu ja pääsin esittelemään Oral B:täni ystävälleni joka oli jo ennestään kiinnostunut tuotteesta. Ystäväni oli hyvin tyytyväinen lopputulokseen ja oli samaa mieltä kuin minä - miten olenkaan pärjännyt ennen ilman?! Hampaat ei ole koskaan tuntunut näin puhtailta. Tyytyvyisyydestä kertoo myös se, että kun palasimme reissulta niin ystäväni oli paluu päivänä jo käynyt ostamassa oman Oral B:nsä ;) Myös poikaystäväni on tainnut riiputtua tuotteesta - kun palasin reissulta niin hammasharja oli kaivettava ensimmäisenä laukusta ;D tavallisella harjalla kun ei enää tuntunut olevan tehoa. Loppuvetona voin sanoa että - uskomattoman ihana tuote joka on saanut minut harjaamaan hampaitani useammin :) Puhtaat hampaat pidempään todellakin!

2 years 7 months ago

"Plakki pois!"

2 years 7 months ago

"Miehelle buzzattu"

Annoin heti aluksi miehelleni toisen oman harjaspään ja nyt sitten kyselin että mitä hän oli pitänyt. Tavallisen hammasharjan käyttäjänä hän kertoi huomanneensa selvän eron, heti pesun jälkeen tunne suussa on paljon puhtaampi, pitempiaikaisia vaikutuksia hän ei ollut huomannut. Hänellä ei ruukaa kertyä hammaskiveä kuten minulla, minä olen ainakin huomannut hammaskiven tulon hidastuneen.

2 years 7 months ago

"Mukana menossa"

I'm in love

2 years 7 months ago

"Buzzaus ja ystävät"

Ystävä kertoo blogissaan omasta oral-b kokemuksestaan.

2 years 7 months ago

"Blogipostaukseni Oral-B TriZone 500:sta"

Blogipostaukseni Oral-B TriZone 500:sta, johon sekä minä, että ystäväni olivat todella tyytyväisiä. Kiitos mahdollisuudesta buzzata tästä harjasta, ihan mahtava!

2 years 7 months ago

"Hei mäkin haluan tälläisen!"

Buzzasin harjasta sukulaiselleni ja ystävälleni. Toisella heistä on osa hampaista tekarit. Molemmat pitivät harjaustuloksesta kovasti, molemmille lainasin harjaa pariksi päiväksi, vaikkakin ekalla harjauskerralla he harjaa kehuivat halusin silti antaa heidän pestä sillä hampaat muutaman kerran niin saavat tutustua siihen rauhassa kunnolla. Molemmat olivat siihen tyytyväisiä, pesutulos on todella hyvä ja suu tuntui raikkaalta. varsinkin tämä henkilö jolla on osa hampaista tekarit oli tyytyväinen. hänen ikenensä ovat herkät ja hän piti harjan paineentunnistimesta, harja pääsi hammasväleihin helpommin kuin käsikäyttöinen harja ja sillä ei tarvitse painaa niin paljon kuin tavallisella, jotta saa hyvän pesutuloksen. Tyytyäisyydestä ei varmaan tarvitse kauheasti enempää sanoa jos molemmat sanovat: mäkin haluan tälläisen :)

2 years 7 months ago

"buzzaus"

Kerroin töissä uudesta hammasharjasta. Sain kaverit kiinnostumaan tuotteesta. Tykkään itse uudesta hammasharjasta älyttömästi.

2 years 7 months ago

"yhteis harjausta TriZone 500 ja TriZone 5000:lla :)"

juuri ja juuri mahduimme molemmat kuvaan , itselläni oli kädessä Trizone 5000 ja kuvan miehellä TriZone 500 ... hieman nurisi kuvaamisesta vastaan , mutta sainpas ikuistettua yhteisen hampaidenharjaamisen :D Molemmat hammasharjat ovat aivan mahtavia !

2 years 7 months ago

"Olivia harjaa"

Tämä harja on kuin tehty lapsille, sillä on lupa samalla ihan harjata sivulta sivulle :)

2 years 7 months ago

"Mielyttävä tunne suusa... :)"

Aluksi epäröin harjan kokoa, pidin sitä suurena ja hieman köpelön tuntuisena. Kokeiltuani voin todeta että on paljon parempi kun pienet harjat aikasempiin sähköhammasharjoihin. Puhdas tunne suussa. Puhun tästä ja paljon :)

2 years 7 months ago

"auts"

nyt tuli ienkipeeksi ensimmäistä kertaa uudella hammaharjalla pestessä. painoinkohan liian lujaa?

2 years 7 months ago

"Oral-B TriZone 500 koulutuksessa Buzzaus"

Hei, Osallistuin koulutukseen, missä pääsin viidelle henkilölle Buzzaamaan Oral-B TriZone 500:sta. Kerroin olevani Buzzaaja ja nyt Buzzaan Oral-B TriZone 500:sta. Kerroin hammasharjan ominaisuuksista ja uudesta liikkuvasta hammasharjapäästä. Buzzauksessa olevat henkilöt pitivät hammasharjaa hyvänä lisänä Oral-B:n tuotetvalikoimassa ja olivat todella kiinnostuneita tuotteesta.

2 years 7 months ago

"Buzz"

Aivan mahtava hammasharja! Kyllä on hampaiden harjaus paljon mukavampaa nykyisin ;)

2 years 7 months ago

"2. buzzaus"

23-vuotias nainen. Sama kokemus kuin edelliselläkin testaajalla, päällimmäinen mielikuva "kauhea tärinä". SIlmissäkin pyörii. Käyttää normaalisti tavallista hammasharjaa, mutta siitä huolimatta Oral tuntui suurelta suuhun, joutui pitämään suuta kunnolla auki koko harjauksen ajan. Ajastin oli varmaan hyvä asia, sillä normaalisti laski harjauksen kestävän noin minuutin, ja nyt tuli harjattua koko "ohjelman" läpi. Pesutulokseen oli tyytyväinen, ei nyt superpuhtaalta tuntunut, mutta varmaan parempi kuin omalla manuaaliharjalla. Voisi harkita sähköhammasharjan ostoa tämän perusteella, mutta ei ehkä tällaista "suuriharjaksista".

2 years 7 months ago

"The best!"

Toinen buzzauskampanja johon pääsin mukaan ja nyt vuorossa Oral B trizone 500-sähköhammasharja. Tavalliseen hammasharjaan verrattuna tämä on ihan huippu. Se oli ihan odotettavissa, mutta että toiseen sähköhammasharjaan verratessa tämä on edelleenkin huomattavasti parempi. Olen nyt parin viikon ajan TriZone 500 -harjaa käyttänyt. Olen positiivisesti yllättynyt. Ajastin on tosi kiva, harjan muotoilu on hyvä ja tämä on todella tehokas. Siis todella tehokas. Tuntuu ettei suuni ole koskaan ollut näin puhdas. Plakkia tämä on poistanut myös. En ole pariin vuoteen hammaslääkärissä käynyt, aika olisi ensi viikolla, katsotaan mitä hammaslääkäri tykkää :) Tätä en kyllä vaihda pois :) Hampaiden pesu on todella kivaa :)

2 years 7 months ago

"Blogikilpailu"

Osallistun tällä blogikirjoituksellani blogikilpailuun.

2 years 7 months ago

"TriZone"

Ystäväni jolle esittelin uutta hammasharjaani halusi myös kokeilla tuotetta.Hän on aiemmin käyttänyt vain normaali harjoja koska on ollut ennakkoluuloinen sähköhammasharjoja kohtaan. Kokeilun jälkeen hän oli enemmän kuin tyytyväinen ja sanoi että suussa on samanlainen tunne kuin olisi käynyt hammaslääkärillä. Myönsi että kyseessä on huipputuote ja harkitsee tämän ostoa! :))

2 years 7 months ago

"Buzzzzzzz"

Upeaa nähdä kuinka lapset innostuvat hampaidenpesusta!

2 years 7 months ago

"sähköhammasharja "

Mukava kokemus ekalla kerralla vähän kutitteli. Jopa hampaiden pesu aikakin on pidentynyt.

2 years 7 months ago

"Esittelin Oral-B trizone -hammasharjaa ystävilleni"

Veljeni ja tyttöystävänsä olivat käymässä meillä. Kerroin olevani Buzzador ja esittelin Oral B- trizone sähköhammasharjaani heille. He olivat vaikuttuneita harjaspään toiminnoista, mutta vaikka tarjosin heille ylimääräisiä harjaspäitä kokeiltavaksi, he eivät halunneet kokeilla. En sitten alkanut pakottaa.

2 years 7 months ago

"Huippua!"

Kaverin kanssa testailtiin hammasharjaa ja hän myös piti siitä kovasti! hauskaa oli!

2 years 7 months ago

"Sähköhammasharja + tyttäreni"

No niin, nyt on muualla asuva tyttäreni päässyt kokeilemaan sähköhammasharjaa. Hänellä on asperger, joten kaikki tuntemukset tulevat hänelle voimakkaampana, kuin meille "normaaleille" Eli hieman jännitti mitä tyttö tuumaa. Tytär pelkäsi ennakkoon sitä harjan ilmoittamaa 30s aikaa, eli tärinä muuttuu hetkeksi. Kaikki sujui vallan mainiosti ja tytär on nyt sitä mieltä, että hän haluaa syntymäpäivälahjaksi samanlaisen sähköhammasharjan.

2 years 7 months ago

"Lasten suosikki"

5 ja 7 vuotiaat tyttäreni oikein kilpailevat siitä, kumpi saa harjata hampaansa ensin sähköhammasharjalla. Ostin heille lasten harjaspäät ja koko perhe on ollut tulokseen tyytyväinen. Olemme nyt testanneet harjaa jo useamman viikon :)

2 years 7 months ago

"Serkku pääsi kokeilemaan"

Serkkuni oli luonamme ja annoin hänelle testiin sähköhammasharjan. Oli oikein tyytäväinen ja ilahtunut harjaspään ollessa "perinteinen".

2 years 7 months ago

"Hammasharja"

Annoin kolmannen vaihtoharjan ystävälleni. Samoin kuin minä, hän on käyttänyt aina tavanomaista hammasharjaa. Testattuaan sähköhammasharjaa, oli hän tosi tyytyväinen miten puhtailta hampaat tuntuivat. Hieman häntä askarrutti laitteen hinta, mutta kerroin, ettei tämä malli ole kovinkaan hintava. Aikoi harkita sähköhammasharjan ostoa.

2 years 7 months ago

"Hammasharja"

Annoin toisen harjoista avomiehelleni. Taisi kokeilla kerran ja palasi tavalliseen hammasharjaan. Hänen mielestään liian hidasta harjata sähköhammasharjalla. Itse olen kyllä tykännyt enkä ole käyttänyt tavallista hammasharjaa sen jälkeen kun tämän sain :)

2 years 7 months ago

"5000 vs. 500"

Meillä on ollut käytössä nyt sekä trizone500 että -5000. Ns parempi versio on kyllä huomattavasti paremmassa suosiossa. Johtunee varmasti siitä kellosta, on niin mukava seurata ja varmistaa että joka sopukka suussa tulee puhtaaksi. Sekä erilaiset pesutyypit on hauskoja. Tosin 500kin antaa merkin milloin voi vaihta paikkaa. Mutta 5000 tuntuu huomattavasti paremmalta. Meillä on pienet tytöt, he pesevät yhtäaikaa hampaansa illalla ja aamulla, on mukava kun on molemmilla sähköhammasharjat. Ja mikä parasta lapset myös tohkeissaan seuraavat kelloa harjauksen lomassa. Olisi hienoa jos tämä 500 toimisi samalla näytöllä. Täytyykin muuten lukea ohjeista onko se mahdollista. Kuitenkin, paluuta vanhaan manuaaliseen harjaukseen ei tässä huushollissa enää tule!!!

2 years 7 months ago

"Koskaan ennen ei hampaiden pesu ole ollut näin intensiivistä..."

Uudella testiharjalla hampaiden pesu todela sujuu - aamuin illoin. Ja se tehdään tarkasti, huolella joka puolelta.

2 years 7 months ago

"OralB Trizone 500"

Annoin tämän uutuus harjan aikuiselle pojalleni lahjaksi. Toiveena on, että harjauskerrat lisääntyisivät :) Nyt olen kysellyt käyttökokemuksia ja vastauksen perusteella nuori mies on ollut tyytyväinen ja harja on päässyt töihin . Uskonpa, että tulosta on pian nähtävillä.

2 years 7 months ago

"3-vuotiaan tyylinäyte"

2 years 7 months ago

"Sujuu 3 vuotiaaltakin"

Meidän pojat on olleet innoissaan tästä harjasta. Ei tarvii houkutella pesemään :)

2 years 7 months ago

"Oral-B TriZone 500"

Tulipas entistä raikkampi olo suuhun heti aamusta.

2 years 7 months ago

"Puhtauden tuntee"

Kyllä eron huomaa! Hampaat tuntuvat huomattavasti puhtaammilta Oral-B:n TriZone 500:lla pestessä. http://arjeniloja-sari.blogspot.fi/2012/08/virkattu-kukkaro.html

2 years 7 months ago

"Testaaminen on hauskaa..."

Tämän tuotteen testaaminen on ollut hauskaa puuhaa... Ehkäpä myös siksikin, sillä kyllä kai jokainen pesee hampaitaan vähintään sen yhden kerran päivässä. Tosin itse olen innostunut toisinaan pesemään ne jopa neljä kertaakin päivässä. Ehkä alkuinnostusta, mutta vähintään kuitenkin aamuin illoin.

2 years 7 months ago

"Mahtava tuote"

Hampaani eivät ole koskaan tuntuneet näin puhtailta, suosittelen tätä harjaa kaikille. Myös muutama yhstäväni on kokeillut ja vakavasti harkitsee kyseisen sähköhammasharjan ostamista.

2 years 7 months ago

"jatkoa"

hammasharjan testaus jatkuu. olen tyytyväinen pesutulokseen ja lapseni käyttävät myös harjaa jatkuvasti. En kuitenkaan ole vielä tottunut harjan kokoon ja harja edelleen pitää mietintätaukoja virran annossa.

2 years 7 months ago