Oral-B TriZone 500 DK

 

Oral-B

Flash Reports

"eltand"

2 years 10 months ago

"Den er svær"

Synes det er svært at være buzzadore på en tandbørste, som man ikke kan lade andre prøve. Mange har i forvejen en el-tandbørste, så det bliver mere small-talk om man kan lide at bruge el-tandbørste eller ej.

2 years 11 months ago

"Tandbørsten der redder alt!"

Jeg har bøvlet så meget med tandbørstningen. Jeg har ikke været fokuseret nok - har aldrig gidet at bruge tid nok. Med Oral-B-TriZone er det jo en leg!!!! :-) Jeg har delt det ene børstehoved med min kæreste - han er ligeså begejstret som jeg er. Hvilken fornøjelse. Min veninde har prøvet det andet børstehoved - hun synes det var en lidt underlig fornemmelse, da hun aldrig har brugt elektrisk tandbørste før, men var bestemt ikke afvisende.

2 years 11 months ago

"Lynrapport"

Med det ekstra børstehoved som fulgte med, har min mand også afprøvet el-tandbørsten. Og han synes godt om den, at han overvejer at skifte sin nuværende ud.

2 years 11 months ago

"God tandbørste, dårlig batterilevetid"

Vi har valgt at bruge denne tandbørste til besøgende som overnatter og folk er rigtig glade for den.. Vi har herved haft mange forskellige til at prøve den og generelt er folk rigtig glade for at bruge tandbørsten. Vi er bare mindre glade for strømforbruget, fordi den står i opladeren dagligt.

2 years 11 months ago

"Endnu en glad bruger af børsten"

Den sidste børste blev givet til min mor. Hun har altid købt sådan nogle engangs el tandbørster. så synes hun skulle prøve denne. Hun var meget begejstret, og vil meget gerne investere i en sådan børste.

2 years 11 months ago

"oral b"

den er så god og blid og gør mine kindtænder rene.og det er bare noget der er vigtigt for mig at jeg kan få dem børste ordenligt lige som alle de andre tænder jeg har.

2 years 11 months ago

"oral b"

den er så god og blid og gør mine kindtænder rene.og det er bare noget der er vigtigt for mig at jeg kan få dem børste ordenligt lige som alle de andre tænder jeg har.

2 years 11 months ago

"Oral b"

Både jeg og mine unger elsker det,glatte tænder. Og den gør selv de svære kindtænder rene.det er et kæmpe plus.synd man ikke kunne lade flere prøve det,end de får der var med i pakken

2 years 11 months ago

"Første møde med eltandbørste"

Jeg modtog pakken uden problemer og fik sat børstehovedet på tandbørsten og sat den til opladning. Første gang jeg brugte den kildede det voldsomt i næsen. Jeg har længe fået anbefalet at brug el tandbørste og nu hvor jeg stod med den kunne jeg godt mærke at det er en HELT anden slags tandbørstning. At man ikke skal bevæge hånden frem og tilbage kræver noget tilvænning. Allerede efter få dage føltes mine tænder meget renere. Jeg glæder mig til at forsætte! (indlæg skrevet medio august men ikke postet rigtigt)

2 years 11 months ago

"Test i tøseklubben"

Jeg er med i en tøseklub som mødes 1 gang om måneden hvor vi lejer film, spiser slik og sover sammen og så hygger med Brunch dagen efter. Alle skulle jo så prøve min nyeste indvestering - min nye tandbørte. Alle sagde at de følte at den rengjorde tænderne bedre. Specielt på tandkødet mente de at der kunne mærkes en forskel. Godt med en god tandbørstning efter en masse slik og chokolade.

2 years 11 months ago

"Sjovt"

Det er sjovt at børste tænder nu...Selv min søn på 1 år er nemmere at få børstet tænder på hvis bare han kan kigge på farmand der børste med Oral-B Trizone imens

2 years 11 months ago

"Super tandbørste"

Skal lige vende sig til det lidt større børstehoved, men tænderne føles dejlig rene. Desværre kan mit tandkød ikke så godt lide den :/

2 years 11 months ago

"feedback"

Nu har jeg brugt den elektriske tandbøste i en måneds tid og jeg er både blevet bedre til at komme ind til alle steder og ens tænder føles meget renere end ved en almindelig tandbørste. Og jeg er sikker på det har mindsket mine tandsten næste gang jeg kommer til tandlægen.

2 years 11 months ago

"Gæst på besøg"

Jeg havde besøg af min bror som skulle overnatte og fik ham til at prøve tandbørsten med det ekstra børstehoved. Han syntes at det var meget nemmere at komme til de bagerste tænder i forhold til en almindelig tandbørste men var ikke helt tilfreds med at den føltes for stor og tung.

2 years 11 months ago

"Testernes udsagn"

Så er der testet eltandbørste med to forskellig testpersoner. De udsagn de kom med minder meget om det jeg selv har konstateret, nemlig at selve eltandbørsten fungere upåklageligt, men at de medfølgende børster er for store og for bløde. Børsterne er rare at få i munden, men slutresultatet efter en tandbørstning er ikke så god som ved de almindelige runde børstehoveder.

2 years 11 months ago

"Nu er vi snart ved vejs ende"

Og jeg er stadig utrolig glad for min super dejlige tandbørste... Den bliver svær at undvære nu...

2 years 11 months ago

"positivt"

tandbørsten fungerer rigtig fint. Far og søn har størst glæde af den, så nu må vi på udkig efter en i børnestørrelse. Vi har før haft eltandbørster i huset, men ingen der har været gode nok. Denne virker til at være rigtig god indtil videre :)

2 years 11 months ago

"Oral-B"

Det er allertiders med de ekstra børstehoveder. Mine forældre kommer af og til på uventet besøg og beslutter spontant at overnatte. Så er det fint med de 2 ekstar børste hoveder, så nu har de hver deres børstehoved, som står klar til dem, når de beslutter at tage en spontan overnatning

2 years 11 months ago

"Familien Buzzer"

Så er vi alle 3 rørende enige om , at det er den bedste tandbørste der nogensinde har været i huset. Vi vil derfor gå ud og købe mindst 1 mere, så der også er mulighed for at der er en i hjemmet når nogen tager på ferie.

2 years 11 months ago

"Oral b"

Synes det er en fed tandbørste,men desværre for få ekstra børster.da min familie mm er pænt stor og det er for klamt og dele tandbørsten.

2 years 11 months ago

"Kærestes mening"

Har kun alm tandbørste.... Giver meget renere fornemmelse og overvejer at købe elektrisk tandbørste

2 years 11 months ago

"Søsters oplevelse"

Har en alm oral B og synes tænderne virker så meget renere at hun vil bruge det nye børstehoved til hendes alm oral b

2 years 11 months ago

"Buzzet"

Buzzet en veninde, hendes mor og hendes mand

2 years 11 months ago

"ELSKER min Oral-B Trizone 500 ;)"

Jeg købte trizone 500 for at forære den væk i en gave til min stedmor, lillebror og hans kæreste;) Min lillebrors kæreste sagde om tandbørsten : Jeg elsker, at mine tænder altid bliver helt rene og føles dejligt glatte når jeg bruger min nye tandbørste ;)

2 years 11 months ago

"De elsker den ;)"

Nu har de været i gang med at bruge el-tandbørsten i et lille stykke tid og de er alle enige om, at de simpelthen elsker den. De føler alle, at de har meget renere tænder end før, hvor de brugte en helt alm. tandbørste. De var alle de første par dage, lidt ømme i tandkødet, men det gik hurtigt væk. Det eneste de synes er træls ved tandbørsten er, at de synes, at den er meget lang tid om at lade op - og når de er 3 der bruger den morgen og aften, så skal den ret tit lades op og den skal faktisk lade et helt døgn for at være ladet helt op. Derfor har de faktisk besluttet at købe en til. De har så derfor prøvet min, som er trizone 5000 og den vil de købe, da den lige kan lidt mere og de synes at det var super smart, at det følger den der timer med, så man kan følge med og så kan den jo lige lidt mere end trizone 500.

2 years 11 months ago

"boh"

Det er en god tandbørst

2 years 11 months ago

"OK børster"

Til at starte med synes jeg og min mand at børsten var noget hård i det, men efter kort tilvænning er vi blevet meget glade for den.

2 years 11 months ago

"Acceptable tandbørst til prisen"

Sammenlignet med andre Oral-B elektrisk tandbørster er Oral-B TriZone 500 lidt klodset. Resultatet af tandbørstningen er acceptable, men Oral-B har lavet bedre produkter, som også er dyrer. Tandbørsthovedet minder mere om en almindelig tandbørst, sådan man kan drage paralleller mellem de to. Hovedet er større end den "normale" størrelse børstehoveder til elektrisk tandbørster, så der er nu lidt til enhver smag. Fed lille oplader!

2 years 11 months ago

"opdatering"

Tandbørsten har nu været lånt ud 2 gange, og der er enighed om at den ikke er markant bedre end vores gamle eltandbørster. Den er nemmere at bruge da den har et større børstehoved, men selve resultatet er omtrænt det samme. Desuden annoncerede Elgiganten med den samme tandbørste for 14 dage siden til 349.- Så jeg synes faktisk at det er lidt snyd at lade os tro at vi får en stor rabat ved købet og så til gengæld skal Buzze.

2 years 11 months ago

"en fornyet følelse af at være plakfri "

Efter at have anvendt min nye elektriske tandbørste i et par dage, føler jeg allerede en ændring.

2 years 11 months ago

"Oral B Trizone 500"

Vi i familien er meget glade for denne elektriske tandbørste. Vi er 3 ud af 4 der prøver den nu. Er dog ked af at der ikke var 4 hoveder med så alle 4 kunne teste den fra starten. Men vil købe nye så vi har til alle. Dog synes jeg den støjer meget. Men den børster dejligt og føler mine tænder er bedre børstet end ved alm. Tandbørste. Jeg har aldrig før brugt en elektrisk tandbørste, men vil helt klart bruge den fremover.

2 years 11 months ago

"Super Tandbørste"

Har en rigtig dejlig fornemmelse af renhed i munden efter brug. Veninderne er lige så vild med den som jeg er!!

2 years 11 months ago

"Virkelig god tandbørstning"

Mine tænder føles super rene, som jeg kom lige fra en tandrensning. Jeg og mine venner synes at de er klart bedre end de normale hoveder.

2 years 11 months ago

"Roterende versus linære bevægelser"

Et af de ekstra børstehoveder er blevet benyttet af et familiemedlem, der har benyttet Oral B's roterende børstehoved. Evalueringen var, at Oral B TriZone 500 var for rystende - altså den roterende virkede mere stabil. Personen har altid været i den opfattelse at den roterende bevægelse er mere rensende, men efter jeg viste informationen omkring tandbørsten, blev interessen mindre modstridelig. Men det er vist en vanesag i dette tilfælde.

2 years 11 months ago

"Stadig en stor succes herhjemme"

Nu er det efterhånden nogle uger siden at vi tog vores nye tandbørste i brug, og vi overvejer seriøst om vi skal opgradere til en anden model med timer. Ved godt at der skulle være timer i denne her, men det er der endnu ikke nogen af os som har lagt mærke til på trods af vi har børste i de anbefalede 2 min. Vi savner også en holder til børstehovederne så de ikke bare lægger og flyder når de ikke er i brug. Vi har været ude og købe børstehovede til vores datter på 4 år så hun også kan få glæde af tandbørsten og jeg må indrømme at det er noget lettere at børste hendes tænder ift. en almindelig tandbørste. Man kan meget nemmere komme til de bagerste tænder samt børste på bagsiden.

2 years 11 months ago

"super"

Er super glad for den nye tandbørste, føler den er bedre til at tage tandsten bag på tænderne. Dog er der lidt problemer med at komme helt ind til de bageste tænder, så der bruger jeg det runde børstehoved.

2 years 11 months ago

"Manden børste tænder"

Så lykkedes det mig at få overtalt min mand til at prøve denne lækre tandbørste. Jeg havde ikek lyst til at bede venner eller andre familie medlemmer om at vi skulle dele tandbørste, selvom vi havde hver vores hoved. MIn mand kunne godt genkende det med at man fik ondt i tandkødet de første par gange, men efterhånden forsvandt det. Han er vild med den glatte følelse han siger dte giver hans tænder.

2 years 11 months ago

"Min kæreste har tandbørste fobi"

Min kæreste har nok den mærkeligste fobi jeg nogensinde er stødt på - tandbørste fobi! Jeg har googlet det og fundet ud af... At det ikke er en fobi, den har intet navn! Så måske han rent faktisk er den eneste i hele verden der lider af den. Den burde hele tandofobi... Desværre for ham, er jeg sådan en der altid laver en hel masse MENS jeg børster tænder. Så kan jeg lige nå at få sokker på, rette mit hår en sidste gang. lægge tingene ned i min taske eller hvad det nu kan være. Men det kan jeg jo så ikke mere, det eneste jeg kan er at stå ude på badeværelset og TÆNKE på alle de ting jeg ville kunne nå på de to minutter jeg børster tænder og ærge mig over at jeg mister de to minutter i mit morgen ritualt! Hvad man ikke gør for kærligheden ;-)

2 years 11 months ago

"Virkelig en dårlig tandbørste"

Sjældent har jeg været så skuffet over et produkt som Oral-B 500 tandbørsten. Havde jeg købt den i en butik var den helt sikkert blevet leveret tilbage. Ved en fuld opladning (24 timer) kan jeg børste tænder i 3 dage to gange om dagen, hvilket er 12 minutters tandbørstning på en opladning, jeg er virkelig skuffet!!! Når jeg har skulle fortælle om produktet til venner, går kadancen på tandbørsten ned allerede efter 2 minutter og den virker sløv, så alle jeg har vist den til er sikre på at den skal de aldrig købe, og jeg må da sige at jeg har meget svært ved at være begejstret over dette produkt, når det er så dårligt!!! MEGET SKUFFENDE.

2 years 11 months ago