pizza_header

Findus Pizza Pockets

Nyt etsimme 20 Buzzador-jäsentä, jotka haluavat luoda sisältöä yhdessä Findus Pizza Pocketsin kanssa. Tässä kampanjassa etsimme sinua, joka haluat ostaa tuotteen kaupasta, luoda inspiroivaa sisältöä ja jakaa sen Instagramissasi. Lisäksi annat Findusille luvan käyttää kuvia heidän kanavissaan kampanjan päätyttyä.

Kaipaatko nopeaa ja herkullista välipalaa, joka sopii täydellisesti arkeen? Meillä on juuri sitä, mitä etsit! Findus Pizza Pockets tarjoaa kermaisen ja täyteläisen makuelämyksen vain kahdessa minuutissa mikrossa. Valitse klassisen Pepperoni & Mozzarellan tai vastustamattoman 3xCheesen väliltä, joka sisältää sulavaa mozzarellaa, Edam- ja Emmental-juustoa.

Tämä on välipala, joka saa makunystyräsi hyppimään ilosta – täydellinen sinulle, joka haluat jotain nopeaa, herkullista ja helppoa! Oletko valmis maistamaan? Kokeile Findus Pizza Pocketsia ja nauti jokaisesta suupalasta!

Tehtävän suorittamisen jälkeen saat SuperLahjakortin, jonka arvo on 50 EUR. Lue lisää SuperLahjakortista – TÄÄLLÄ.

Findus – Kampanjaehdot:

1. Osta Findus Pizza Pockets lähimmästä kaupasta.

2. Jaa vähintään yksi julkaisu tuotteesta Instagramissa tai TikTokissa. Käytä hashtageja #Tastybites #PizzaPocketsbuzz #Findus #Buzzador. Muista aloittaa postauksesi sanoilla ”Yhteistyössä @findus_fi kanssa” jos julkaiset Instagramissa ja ”Yhteistyössä @Findusfinland” kanssa jos julkaiset TikTokissa.

3. Vastaa loppuraportin kysymyksiin, kun olet suorittanut tehtävän.

Lisää mahdollisuuksiasi osallistua kampanjoihin yhdistämällä sosiaalisen median tilisi Buzzador-profiiliisi!

Sosiaaliset mediat



Instagram-buzzaukset

Facebook-buzzaukset

Youtube Videos

Blogibuzzaukset